top of page
  • Writer's pictureOona

Kuka mie oon?

Tajusin just, että enhän mie ole vielä ees esittäytynyt, se on unohtunut ihan kokonaan. Joten miun uusien nettisivujen kunniaksi teen sen nyt.

Eli miun nimi on Oona ja oon lähtöisin Etelä-Karjalasta, minkä varmasti miun puhe tyylistä huomaa. Tällä hetkellä toimin fysioterapeuttina Benalmadenassa Espanjassa. Aikaisemmalta koulutukselta oon suuhygienisti, ja niitä hommia tein vajaat 4 vuotta. Se ei kuitenkaan ollut miun juttu, joten halusin lähteä opiskelemaan uudelleen ja jotain mieluisampaa sekä enemmän oman näköistä työtä. Päädyin sitten Suomessa fyssarikouluun ja se oli miulle nappivalinta.Oon aina rakastanut matkustamista ja miulla oli lukiosta saakka haaveissa asua ja työskennellä joskus ulkomailla. Suoritin pari fysioterapia opintoihin kuuluvaa työharjoittelua Aurinkorannikolla ja siitäkös se kipinä tänne muutosta sai alkunsa. Valmistumisen jälkeen löysin työpaikan täältä ja hommat lähti kivasti käyntiin, kunnes korona pandemia tuli ja sotki suunnitelmat. Mutta muutaman mutkan, harha-askeleen ja kivenmurikan kääntämisen jälkeen oon edelleen Espanjassa ja työt sujuvat kivasti. Elän ja nautin.


Usko siis unelmiisi ja tee niiden eteen töitä niin pystyt elämään oman näköistä elämää, ja se jos mikä on tärkeää. Älä luovuta tai anna muiden ohjata siun elämää, vaan seuraa omaa polkua. Ota riskejä ja tee niitä asioita, jotka tekevät siut onnelliseksi.

Ihanaa viikkoa kaikille!Comments


bottom of page