top of page
Palvelut-kuntosaliohjaus_edited.jpg

PALVELUT

KUNTOSALIOHJAUS

Onko fyysinen kunto laskenut ja sen myötä myös henkinen mieliala on maassa, suorituskyky heikentynyt ja työssä jaksamisessa vaikeuksia?
Aloitettaessa kuntosaliharjoittelua on hyvä ottaa ammattilainen oppaaksi ja varata aika
ohjaukseen ja ohjelman laadintaan. Fysioterapeutin kuntosaliohjauksessa huomioidaan
asiakkaan työn ja muun arkielämän tuoman kuormituksen sekä tuki- ja liikuntaelimistön oireet. Fysioterapeutin ohjauksessa voi turvallisesti tutustua kuntosaliharjoittelun maailmaan ja kehittää lihasvoimaa tavoitteisiin sopivalla tavalla. Kuntosaliharjoittelu laaditaan aina henkilökohtaisen tavoitetason perusteella ja ohjaustapaamiset ovat henkilökohtaisia tai sovitusti parin kanssa.

Säännöllinen ja nousujohteinen kuntosaliharjoittelu on parantaa terveyskuntoa sekä vähentää tai poistaa tuki- ja liikuntaelinoireita. Fysioterapeutin ohjaama kuntosaliharjoittelu tukee terveysliikuntaa, auttaa kuntosaliharjoittelun aloittamisessa ja varmistaa, että kuntoilija osaa harjoitella kuntosalilaitteilla turvallisesti. Lihaskuntoharjoittelun on tutkitusti todistettu vahvistavan lihaksistoa ja luustoa, sekä vähentävän kehon rasvakudoksen määrä, joten sitä voidaan pitää tehokkaimpana vartaloa muokkaavana liikuntamuotona.

TEEMULAITINEN-00157.jpg

Seuraa minua
myös täällä.

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Ajanvaraus

bottom of page