top of page

PALVELUT

HIERONTA

Kaipaatko apua yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen tai lihasten huoltamiseen? Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa rentouttaen, vähentäen kipua ja huoltaen lihaksia. Se antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia työ ja urheiluperäisiä vaivoja sekä hoitaa jo syntyneitä rasitustiloja tehokkaasti. Hieronta on perinteinen pehmytkudoksien hoitomuoto, mikä soveltuu kaikenikäisille. Käsittely voidaan tehdä isommalle alueelle tai keskittyä johonkin tiettyyn osa-alueeseen asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaisesti.


Oletko raskaana tai vasta synnyttänyt ja haluaisit varata ajan hierontaan, mutta selinmakuu tai vatsamakuu asento ei tunnu miellyttävältä? Raskausajan hieronta on hierontamuoto, joka on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Hieronnassa otetaan huomioon raskauden tuomat muutokset kehoon sekä raskauden vaihe. Raskauden aikana kehossa tapahtuu monenlaisia fyysisiä muutoksia ja kroppaan kohdistuu uudenlaista rasitusta painonnousun ja asennon muutosten myötä. Hieronnan tavoitteena on rentouttaa kehon jännitystiloja ja poistaa turvotusta sekä kipuja.


Tuntuvatko kasvojen alueen lihakset väsyneiltä tai vaivaako niska-hartiaseudun säryt ja päänsäryt toistuvasti? Purentalihasten hieronta rentouttaa kasvojen ja pään alueen lihaksia, jotka voivat jännittyä esimerkiksi purentavian tai hampaiden narskuttelun seurauksena aiheuttaen kipuja, vaivoja ja jopa migreenikohtauksia. Purentalihasten hieronnassa käsitellään suun, kasvojen ja pään alue sekä lisäksi kaulan ja niska-hartiaseudun aluetta tarkoituksena lieventää lihasjännityksiä.

TEEMULAITINEN-09948.jpg
TEEMULAITINEN-00011.jpg

Seuraa minua
myös täällä.

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Ajanvaraus

bottom of page