Tietoa minusta

Fysioterapeutti Oona Nikkanen

Olen Suomessa kouluttautunut fysioterapeutti ja laillistettu ammattihenkilö Suomessa (Valvira) sekä Espanjassa. Olen lähtöisin Etelä-Karjalasta ja muutaman mutkan kautta päätynyt Espanjan aurinkorannikolle. Asun siis Espanjan aurinkorannikolla ja työskentelen pääsääntöisesti Benalmadenassa, Clinica Sandalf lääkärikeskuksen tiloissa.

Lapsesta saakka liikunta ja urheilu ovat kuuluneet vahvasti elämääni yleisurheilun, hiihdon, tanssin ja kuntonyrkkeilyn muodossa. Nuo lajit ovat kuitenkin jääneet ja nyt aikuisiällä pääpaino on kuntosaliharjoittelussa, jonka lisäksi rakastan tehdä erilaisia ulkotreenejä nauttien samalla Espanjan mahtavasta ilmastosta ja monipuolisesta ympäristöstä. Aikaisemmalta koulutukseltani olen suuhygienisti, mutta muutaman työvuoden jälkeen huomasin kaipaavani aktiivisempaa, liikunnallisempaa työtä. Ihmisten auttaminen sekä terveys, liikunta ja hyvinvointi ovat olleet aina minulle tärkeitä, joten fysioterapia on juuri se mitä haluan tehdä.

Olen erittäin innostunut ja päättäväinen fysioterapeutti ja haluan soveltaa taitojani jatkuvasti. Olen taitava kehittämään hoitosuunnitelmia, jotka ovat räätälöity yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeet, voimavarat ja mieltymykset huomioiden. Hoitosuunnitelmien ja tavoitteiden tulee olla realistisia ja toteutuksen mielekästä, jotta harjoittelumotivaatio säilyy ja saadaan aikaan pysyviä muutoksia toimintakykyyn sekä hyvinvointiin. Vahvimmat osa-alueeni ovat kuntouttavan, terveyttä edistävän sekä turvallisen liikunnan saralla. Haluan panostaa liikkeen, liikkumisen ja harjoittelun laadukkuuteen. Vaikka harjoittelulla tähdätään aina johonkin asetettuun tavoitteeseen, voimme yhdessä tehdä harjoittelusta monipuolista ja mukavaa.